Regionalne Programy Operacyjne szansą rozwoju dla przedsiębiorstw z sektora MSP (Myśl Ekonomiczna i Polityczna, 2013)
W artykule podjęto wiele różnych kwestii dotyczących m.in. różnicw podejściu do okresów programowania, oceny stanu założeń Programuoraz jego realizacji. W aspekcie wykorzystania funduszy unijnych szczegółowoomówiono województwo dolnośląskie.