(untitled) (Myśl Ekonomiczna i Polityczna, 2013)
W artykule podjęto wiele różnych kwestii dotyczących m.in. różnic w podejściu do okresów programowania, oceny stanu założeń Programu oraz jego realizacji. W aspekcie wykorzystania funduszy unijnych szczegółowo omówiono województwo dolnośląskie.