(untitled) (Myśl Ekonomiczna i Polityczna, 2014)
Artykuł zawiera pogłębioną analizę sytuacji absolwentów kierunków medycznych na rynku pracy. Jako przykład posłużyło województwo podlaskie. Badaniem kwestionariuszowym objęto 265 absolwentów kierunków medycznych, w tym 197 pracujących.